ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ 4-2


Επιστροφή στις νίκες σήμερα για την Αναγέννηση Κολινδρού αφού επικράτησε άνετα με σκορ 4-2 της ομάδας του Άνω Αγιάννη. Οι παίκτες του Ηλία Τζιόκα μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για την νίκη και το έδειξαν καθώς έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη ώσπου στο 25' άνοιξαν το σκορ με τον Γκουδάρα μετά από πάσα του Κονιανή.

 Η Αναγέννηση συνέχισε στον ίδιο ρυθμό να χάνει ευκαιρίες και να έχει τον έλεγχο του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φτάσουν στην εστία των γηπεδούχων. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 37' με τον Γκουδάρα να βγάζει έξοχη πάσα και τον Κονιανή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλο στροφές με σκοπό να καθαρίσουν το ματς και το κατάφεραν στο 62' με τον Γκουδάρα να κάνει το 3-0 μετά από έξοχη πάσα του Ζιώζια. Από το σημείο αυτό και μετά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 72' και να "ανησυχήσουν" για λίγο τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Κολινδρού όμως αντέδρασε ψύχραιμα και κατάφερε να τελειώσει το ματς στο 77' με γκολ του Ζιώζια, ο οποίος έσπασε το ρόδι για φέτος. Το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 στο 82'.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Κολινδρού με τους παίκτες του Ηλία Τζιόκα να χάνουν τουλάχιστον πέντε τετ-α-τετ για να πετύχουν γκολ. Ο διαιτητής κ. Ντουράκογλου αρνήθηκε δύο πεντακάθαρα πέναλτι για τον Κολινδρό και απέβαλλε με κόκκινη κάρτα στο 85' τον Τσιάμη μετά από υπόδειξη του επόπτη κ. Πέτρου.
Αυτήν η νίκη ήταν μια τονωτική ένεση για την δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα της Αναγέννησης.

Οι κόκκινοι......

Ο Ηλίας και .. η ομάδα

 Ο Ιωσήφ ζεστένεται


Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος



Ο Αγιανης χτυπά φαουλ...
     ..,χτυπά φαουλ...
... αλλα τίποτα.







Μόλις μπήκε το πρώτο










Τα δίτνει ολα












Χαρά για το τρίτο γκοοοολ.....

Βγαίνει ο Βαγγέλης και μπαίνει ο Παυλάρας


Ο Κόουτς συγχαιρει τον Βαγγέλη....μπράβο και απο εμάς
















Μόλις το σκορ εγινε 4-1

Το πέναλτυ που δεν δόθηκε





Αλαγή μπαίνει ο Ιωσήφ μπαίνει





Ο Λόλο χορεύει




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου